CS Medgidia participă cu două echipe la Naţionalele de handbal pe plajă

161
CS Medgidia participă cu două echipe la Naţionalele de handbal pe plajă - 1-1661849430.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Medgidia va avea două reprezentante - o echipă de seniori şi una de juniori - la cea dintâi ediţie a Campionatului Naţional de beach-handball, competiţie care se va desfăşura, în perioada 1-3 septembrie, pe plaja Blanco Beach By Bavaria Blu, din staţiunea Mamaia.

Seniorii Medgidiei vor juca, în grupă, cu CSU Galaţi, CSU Politehnica Timişoara, CSM Constanţa şi CSU Universitatea de Vest Timişoara, în timp ce juniorii A vor înfrunta pe CSS Sighişoara, AS Arrubium Măcin şi CSM Constanţa.

Competiţia de la Mamaia va include partide pe categorii de vârstă: senioare/seniori, U18 (2004/2005, juniori A), U16 (2006/2007, juniori B) şi U14 (2008/2009, juniori C).

„Organizăm, în premieră, un Campionat Naţional de handbal pe plajă rezervat seniorilor. Este un prim pas făcut cu gândul la o din ce în ce mai certă acceptare a beach-handball-ului în rândul competiţiilor olimpice. Turneul face parte din strategia de dezvoltare a acestei discipline în ţara noastră”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3969 secunde