Modalități alternative pentru plata taxelor și impozitelor locale

182
Modalități alternative pentru plata taxelor și impozitelor locale - modalitatialternative-1427643314.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt doar două zile în care mai puteți plăti impozitele și taxele locale cu anticipație și beneficia de reducere. Pentru a evita formarea cozilor la ghișeele fiscale, Serviciul Public de Impozite și Taxe Con-stanța propune mai multe modalități alternative de plată. 


"Recomandăm contribuabililor care doresc să achite impozitele și taxele locale și nu au de efectuat alte operațiuni, cum ar fi depunerea declarațiilor de impunere sau alte modificări, să aleagă una dintre modalitățile de plată, oferite de Serviciul Public de Impozite și Taxe Con-stanța, fără a se mai deplasa la agențiile fiscale ale instituției", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 


Astfel, prezentând doar buletinul ori cartea de identitate sau înștiințarea de plată, constănțenii se pot adresa oficiilor poștale din municipiul Constanța, unde pot achita doar numerar, sau oficiilor poștale din țară, unde pot plăti prin mandat poștal. La agențiile Garanti Bank se poate plăti tot în numerar, la fel ca și în stațiile OMV, prin serviciul Westaco Express. În cadrul standului SPIT din centrul comercial Mari-timo, se pot efectua plăți doar prin intermediul cardului bancar, până la data de 31 martie 2015, iar la banca unde aveți un cont deschis, puteți achita prin ordin de plată (O.P.). 


Datele de identificare ale contului de Trezorerie, precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3476 secunde