Cum puteți să vă plătiți cu reducere impozitele și taxele locale

231
Cum puteți să vă plătiți cu reducere impozitele și taxele locale - cumputetisaplatiti-1424613009.jpg

Articole de la același autor

Dacă vreți să plătiți mai puțin la impozitele și taxele locale, ar trebui să vă grăbiți. Mai aveți la dispoziție numai o lună de zile să beneficiați de reducerea oferită de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.

"Le reamintim persoanelor fizice că și în anul 2015, ca și în anii anteriori, pot beneficia de bonificații pentru achitarea integrală a obligațiilor datorate bugetului local, până la data de

31 martie 2015, inclusiv. Astfel, contribuabilii pot primi 10% reducere din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, mijloace de transport și taxei de habitat", explică directorul SPIT Constanța, Virginia Uzun.

Sumele datorate pot fi achitate la ghișeele agențiilor fiscale, la orice oficiu poștal, agenție Garanti Bank sau stație OMV prin Westaco Express din municipiu, prin intermediul cardului bancar, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin intermediul telefonului mobil (folosind aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, dezvoltată atât pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu sistem de operare iOS), prin Internet Banking, prin ordin de plată sau prin mandat poștal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6613 secunde