Modernizare marca CT BUS: panouri luminoase în stațiile de autobuz din Constanța

290
Modernizare marca CT BUS: panouri luminoase în stațiile de autobuz din Constanța - ctbuspanourisursactbus3-1600273893.jpg

Articole de la același autor

Stațiile de autobuz din municipiul Constanța vor fi semnalizate prin niște panouri luminoase. Aceste elemente înlocuiesc vechile plăcuțe, pe care era scrisă fosta denumire a societății de transport public în comun a municipiului. Astfel, toate cele aproximativ 400 de stații de autobuz vor fi mai vizibile, pentru toți călătorii.

„Visul nostru este ca CT BUS să fie cel mai mare și cel mai puternic operator public regional de transport, iar ambiția mea este ca ceea ce am sădit în acești patru ani, cu fiecare dintre colegii de la CT BUS, să meargă mai departe. Țintim către cât mai multe rute și vrem să investim în creșterea flotei, calitativă și cantitativă. Noi trebuie să ne creștem copiii spunându-le că prima opțiune este CT BUS și apoi transportul individual”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

La rândul său, directorul CT BUS, Bogdan Niță, a afirmat: „Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre trei tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru este mult mai amplu, în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii, despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare”.

Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, proaspăt reabilitat de Primăria Constanța, în stația de la Liceul nr.4.

CT BUS deține în acest moment una dintre cele mai moderne flote de transport din România. 104 autobuze noi la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generație ce vor intra în scurt timp pe traseu. De asemenea, se are în vedere achiziția de 41 de autobuze electrice. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.52 secunde