Moș Crăciun vine la târgul de iarnă din parcul "Oleg Danovski"

256

Articole recomandate

La târgul "Poveste de Crăciun" vine cel mai îndrăgit personaj al iernii. Duminică, 22 decembrie, între orele 16.00 și 18.00, Moș Crăciun se va întâlni cu cei mici la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, unde a fost amenajat un colț doar al său. Blând și mare iubitor de copii, așa cum îl știți, el va asculta dorințele și se va fotografia împreună cu ei la cabina foto. Fotografiile vor fi imprimate pe loc, iar cei mici le pot lua gratuit acasă, ca amintire a întâlnirii speciale. 


De asemenea, până marți, 24 decembrie, în fiecare seară vor urca pe scena amplasată în parcul TNOB "Oleg Danovski" artiști, dar și copii talentați. Sâmbătă, sunt invitați elevii Școlii de dans "New Force of Dance", Cristina Chiruța, Sebastian Gheorghiță, Ionelia Lefterică, Iancu și George Gana, elevi ai Centrului Cultural Județean "Teodor T. Burada", ansamblul "Can Renkler" al UDTTMR, Andreea Tănăsie și Walter Ghicolescu. 


Duminică, de la ora 16.00, vor urca pe scenă elevi ai Școlii de muzică "eMenTi Star Academy" și solista Virginia Ciorogaru. Luni, 23 decembrie, de la ora 16.00, ne vor încânta elevi ai Școlii de muzică "eMenTi Star Academy" și elevi ai "Axton Music School", împreună cu prof. Vivi Petcu. Marți, 24 decembrie, au pregătit un program artistic special elevi ai Școlii de muzică "eMenTi Star Academy". 


De asemenea, până pe 22 decembrie, puteți aduce donații la Galeria de Artă, care vor ajunge la copiii și tinerii instituționalizați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6211 secunde