Moș Crăciun vine oriunde, pentru 150 de lei

94
Moș Crăciun vine oriunde, pentru 150 de lei - moscraciunlaponiacraciunlaponiaf-1480854706.jpg

Articole de la același autor

Moș Crăciun poate veni la orice copil acasă sau la grădiniță, școală sau oriunde în altă parte, dar pentru acest lucru, părinții trebuie să scoată din buzunare 150 de lei, numai pentru a le face pe plac celor mici. Firmele de specialitate din Constanța oferă deja servicii de închiriere Moș Crăciun, care poate fi însoțit, acolo unde este chemat, de Crăciuniță, mascote Ren, oameni de zăpadă sau chiar spiriduși și îngerași. 


Momentele sunt realizate profesionist de unul sau mai multe personaje. "Oamenii sunt interesați în fiecare an de serviciile noastre. Suntem chemați mereu acolo unde sunt copii mulți, dar mai ales după data de 15 decembrie", ne-a declarat Ioana S., reprezentantul unei firme de organizare evenimente. Aceasta a mai spus că totul este profesional, atât modul de interacțiune al personajelor de iarnă cu copiii, cât și costumele și accesoriile (barbă, nas roșu, căciulă de moș) care sunt realizate manual. 


Show-urile sunt realizate în primul rând în Constanța , dar moșul se poate deplasa și în Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Tulcea, Valul lui Traian, Năvodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu, Cumpăna. În acest fel, toată lumea se poate bucura de un spectacol frumos la apariția lui Moș Crăciun și al ajutoarelor sale. 


Astfel, închiriindu-l pe Moș Crăciun pentru copii, acasă sau la serbări, un eveniment simplu, în care copii se plictisesc, se poate transforma într-unul plin de voie bună, atât pentru ei, cât și pentru părinți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6124 secunde