Sărbători de vis. A venit Moș Crăciun la Florentina și Ionuț!

338

Articole de la același autor

Cei doi copii speciali din Poarta Albă, alături de frații, surorile și părinții lor au parte anul acesta de sărbători de vis.

Povestea Florentinei și speranța lui Ionuț au impresionat mulți constănțeni, care au dorit să le ofere o bucurie copilașilor. Donațiile au venit atât din partea oamenilor simpli, cum este atletul veteran Traian Petcu, profesor care a oferit, din mica sa pensie, suma de 200 de lei, cât și din partea unor asociații caritabile și a unor constănțeni care locuiesc peste hotare. Campaniei "Cuget Liber" s-au alăturat și Asociația Solidaritatea Femeilor Dobrogene și filiala Constanța a Crucii Roșii.

Constănțenii au pus mână de la mână, au adus jucării, hăinuțe, alimente, încălțăminte. De asemenea, s-au strâns bani și copiii și-au văzut visul cu ochii: Moș Crăciun le-a adus cadou câte o tabletă. Adriana Gurzău, o constănțeancă din Italia, a trimis un scaun special pentru fetiță, un corset pentru a-i corecta coloana vertebrală și i-a comandat Florentinei o pereche de ghetuțe speciale.

Iar sprijinul pentru cei doi copii nu se oprește aici. Reprezentantele Asociației Solidaritatea Femeilor Dobrogene s-au angajat să o ducă pe fetiță la un medic oftalmolog și să-i cumpere ochelarii care îi vor fi recomandați. Ionuț va merge în continuare la recuperare, iar în luna aprilie, va fi supus unei noi intervenții chirurgi-cale la picioare.

Extrem de emoționată, mama Florentinei a ținut să le mulțumească tuturor celor care au pus umărul pentru a-i oferi un Crăciun de vis fiicei sale: "Mulțumim din suflet oamenilor care ne-au întins o mână de ajutor și care au făcut ca Florentina să se bucure de aceste sărbători. Alături de ea, zâmbesc acum și surorile ei, care au primit diferite cadouri și dulciuri".

Și în familia lui Ionuț este mare bucurie. Mama celor patru copilași a mărturisit că nu au mai avut de mult sărbători atât de îmbelșugate și pline de fericire. "Le mulțumim celor care s-au gândit la noi și le dorim ca toată bucuria oferită să li se întoarcă", ne-a spus femeia, vizibil emoționată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7098 secunde