Moş Crăciun vine pe bicicletă, la Constanţa

259
Moş Crăciun vine pe bicicletă, la Constanţa - moscraciun-1639768889.jpg

Articole de la același autor

De 10 ani, în Constanţa, Moş Crăciun vine, nu cu sania trasă de reni, ci pe bicicletă. Sâmbătă, 18 decembrie, acesta va merge prin oraş alături de mesagerii săi, Moşi Crăciuni pe două roţi, care vor împărţi dulciuri copiilor.

Tomis Bike Constanţa şi Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa ne invită să intrăm în atmosfera sărbătorilor şi colindând străzile oraşului pe bicicletă, la cea de-a noua ediţie a evenimentului Moş Crăciun pe Bicicletă. „Sunt invitați toți iubitorii sportului pe două roţi, la o plimbare pe bicicletă, costumați în Moş Crăciun, pentru a promova acest sport nobil. Haideți să aducem un zâmbet de bucurie copiilor, vom oferi câte o surpriză dulce celor întâlniți pe traseu”, transmite Marius Hriţuleac, reprezentantul organizatorilor.

Colindul pe două roţi pornește sâmbătă, la ora 11.30, din faţa Casei de Cultură. Plecarea va fi la ora 12.00. Gaşca de moşi va merge pe bulevardul 1 Decembrie 1918, prin parcul de la Gară, apoi pe bulevardul Ferdinand, prin Parcul Arheologic. Vor intra ulterior pe strada Mircea cel Bătrân, vor ajunge la parcul „Oleg Danovski”, apoi din nou pe strada Mircea cel Bătrân, pe bulevardul Tomis, parcul Tomis 2, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, până în Parcul Tăbăcărie, Sat Vacanţă, bulevardul Aurel Vlaicu, cu sosirea în parcarea centrului comercial Vivo.

Evenimentul este susţinut de către Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Constanta şi mai mulţi sponsori. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7094 secunde