Mult soare și maxime de 22 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

93
Vremea devine din ce în ce mai caldă pe litoral pe măsură ce se apropie minivacanța de 1 Mai și Paști. Astăzi, la Constanța, vom avea 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu soare și vântul doar va adia ușor. Peste noapte, cerul se va însenina și termometrele vor indica minimum 13 grade Celsius. 

Pentru mâine, meteorologii ne dau vești și mai bune. Potrivit prognozei, maxima termică va urca până la 26 de grade Celsius și nu va fi nici urmă de nori pe cer. De vineri se mai răcește puțin, dar valorile vor depăși în continuare 20 de grade Celsius.

În restul țării, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea unele înnorări în regiunile nordice, nord-estice și în zona Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice, îndeosebi în orele amiezii. În celelalte zone, cerul va fi variabil la senin, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nordul Moldovei și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade pe litoral și 27 de grade în sud, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3435 secunde