Concurs Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, în week-end, la Constanța

130
Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, în week-end, la Constanța - vr-1366406723.jpg

Articole de la același autor

Sezonul ploilor s-a încheiat, deocamdată, pe litoral. Se anunță zile frumoase în perioada următoare, cu mult soare și temperaturi plăcute. În week-end, la Constanța, vremea va fi variabilă, dar însorită. Temperaturile se vor situa între 9 și 17 grade Celsius.

Pentru sâmbătă, 20 aprilie, meteorologii anunță cer variabil, cu soare, vânt moderat, dinspre nord-est și o maximă termică de 15 grade Celsius. Peste noapte valorile vor coborî până pe la 9 grade Celsius, iar vântul se va mai domoli. Duminică va fi și mai cald, până pe la 17 grade Celsius și vântul doar va adia ușor. Aceleași valori se vor înregistra și toată săptămâna viitoare, iar ploile se țin la distanță.

În restul țării, vremea va fi predominant frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări duminică, în nord-est, unde va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte, pe litoral și în deltă, iar noaptea în Moldova. Minimele termice se vor încadra între 2 și 12 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3357 secunde