Cum va arăta lumea în anul 2345

566
Cum va arăta lumea în anul 2345 - erisx-1366406909.jpg
"Viitorul începe cu tine!" este îndemnul pe care îl adresează reprezentanții "Oceanic Club" și ai Da Vinci Learning tuturor copiilor care visează cu ochii deschiși la ce va fi. De multe ori imaginația celor mici ne-a surprins și a născut lucruri la care adulții nu s-ar fi gândit nicicând. Societatea de Explorări Oceanografice și Protecția Mediului Marin "Oceanic Club", împreună cu partenerii de la Da Vinci Learning, au mizat tocmai pe acest lucru atunci când i-au provocat pe copii la un concurs inedit, în care să-și imagineze cum va arăta lumea în anul 2345. 

"Am spus împreună că trecutul nu mai poate fi schimbat. Dar viitorul este o pagină albă, nescrisă. Așa că haideți să o colorăm împreună. Printre atâtea festivaluri ale verii noi ne-am gândit să facem și unul al științei. «Lumea în 2345» este un concurs de imaginație și știință destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, desfășurat pe două categorii, pentru clasele I - IV și pentru clasele V - VIII", a declarat biologul Răzvan Popescu Mirceni, președintele "Oceanic Club". 

Concursul "Lumea este în anul 2345" se adresează tuturor elevilor din România care sunt înscriși în anul școlar 2012 - 2013, în clasele I - VIII. Elevii pot participa individual, la nivel de clasă sau de școală. Fiecare entitate (elev, grup de elevi, clasă sau școală) poate participa cu o singură lucrare. Un elev nu poate face parte din două entități înscrise în concurs. 

Copiii nu trebuie decât să-și imagineze cum va arăta lumea în anul 2345. Ei pot desena scene din viitor sau obiecte care ne vor face viața frumoasă în viitor. Obiectul gândit poate fi din orice domeniu: tehnologie, sănătate, comunicații, transport, arhitectură, ecologie sau educație. Singura condiție este ca obiectul propus să fie rodul imaginației copiilor și nu al altcuiva. Lucrările scanate vor fi trimise pe adresa [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5751 secunde