Municipiul Constanța rămâne fără apă rece

892
2
Municipiul Constanța rămâne fără apă rece - municipiulconstantaramane-1396284466.jpg

Articole de la același autor

Aproape tot municipiul Constanța este lipsit de apă rece, joi, 3 aprilie, pentru aproximativ 24 de ore.
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei magistrale din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrări executate în cadrul Programului Ope-rațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 3 aprilie 2014, între orele 1,00 și 24,00. Vor fi afectați consumatorii din cartierele Palas, Brătianu - 2 Cocoși, Medeea, CET - Anda, Km 5, Km 4 - 5, Km 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II, Compozitori; zona de blocuri de pe Al. Garofiței și de pe I.G. Duca - Silvian; zona Industrială, inclusiv străzile Nicolae Filimon și Interioară 1, 2, 3 și 4; zona de pe b-dul Aurel Vlaicu delimitată de intersecțiile cu I.C. Brătianu și Baba Novac; zona Intim - Salvare - Cora și toate punctele termice din cartierele și zonele menționate anterior. 
Pentru că lucrările se efectuează la magistrala principală de distribuție apă potabilă, ce pleacă de la stația de tratare Palas, abonații din localitățile Cumpăna, Lazu și Agigea vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul menționat. 
Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și faptul că sunt mai multe puncte de lucru, inclusiv subtraversarea liniilor de cale ferată de pe Nicolae Filimon, au fost mobilizate zeci de echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare. Astfel, în intervalul menționat, pe măsură ce lucrările din punctele de intervenție vor fi finalizate, se va relua treptat furnizarea apei către consumatori. 
"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", a declarat purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.


Comentează știrea

Nociu C
1 aprilie 2014
Porcul Vesnic Beat, Drogatul Paranoic si Zdeanță Scupra

Mi s-a rupt sufletul in mine si mi-au dat lacrimile cind, in urma cu citeva zile, l-am auzit pe Porc la TV spunind ca are cancer in faza terminala. Apăi daca asa arata un porc in faza terminala inseamnaca eu sunt rupt de realitate. Adevarul e ca in faza terminala e un judet intreg datorita celor doua bestii legionare, Drogatu Paranoic si Porcul Vesnic Beat care, impreuna cu sclerozatul Stroe au impus un pret criminal al apei potabile si un calcul nebun al facturii pt. ca doar niste nebuni de la ospiciu ar putea sa treaca apa de canalizare in aceiasi cantitate cu apa potabila si, in plus, ca o culme a sadismului, pretul apei de canalizare sa fie egal cu al apei potabile ; iar cei care sunt pusi in situatii ingrate, nu sunt ei, ci noi cei care lucram in acest sector. O alta mare "realizare" a Drogatului Paranoic si a Porcului Vesnic Beat a fost ca au reusit sa-l puna pe Zdreanță Scupra, sluga lor umila, in funtia de primar in Ovidiu. Imi fac autocritica ca in campania electorala m-am lasat amagit de minciunile lui Zdreanță Scupra si am votat cu el. Pina in prezent, aceasta sluga umila a lui Mazare si Constantinescu, nu numai ca nu a facut nimic bun pentru Ovidiu, dar pot spune ca tot ce a facut a fost numai impotriva locuitorilor orasului Ovidiu. Prin tot comportamentul lui se poate observa ca este lacheul perfect: pe de o parte umil cu stapinii lui, incapabil, cu jalnice limitari ale intelectului, iar pe de alta parte impertinent, interesat doar de ceea ce-i poate aduce un cistig, lipsit de orice fel de scrupule cind e vorba sa jecmaneasca. Doar un astfel de caracter mizerabil putea sa doreasca sa-i faca cadou leprei Daniel Funda (din neamul de borfasi Funda) doua mii de metri patrati din Ovidiu. Doar o astfel de zdreanță umana putea sa-i dea tiganului infractor Hanganu 3000mp in DN2a. Mai bine facea daca se ocupa mai mult de panarama aia de nevasta-sa. Zdreanță Scupra sigur nu va ajunge pina la sfirsitul mandatului pentru ca sigur se va duce la Poarta Alba impreuna cu tiganul infractor Hanganu. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

Mociu C
1 aprilie 2014
Completare la ce am scris mai sus

Sloganul pe care-l foloseste Stroe in presa (Telegraf) este ca s-a achizitionat tehnologie scumpa pt. statiile de epurare si pt. alte necessitati ale RAJA. Uită insa sa spuna ca pt. aceste achizitii s-a platiti un pret de 3 ori mai mare decit pretul real si ca mai mult de jumatate din sumele date in plus au intrat intr-un cont de bineface : buzunarul sau, al Porcului si al Drogatului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5368 secunde