Ne luăm ADIO de la o controversată TAXĂ

265
Ne luăm ADIO de la o controversată TAXĂ - taxe1-1497181733.jpg

Articole recomandate

Parlamentul European a înlăturat ultimul obstacol în calea abolirii definitive a tarifelor de roaming, după votul de joi din plen, potrivit portalului de știri oficial al PE, scrie Ziarul Financiar.



Abolirea tarifelor de Roaming, acum programată pentru 15 iunie 2017, va permite consumatorilor să sune, să trimită SMS-uri și să folosească datele mobile în toate țările membre UE la același cost ca în țara de origine.


"Aceasta este o mare victorie pentru consumatorii europeni", a spus Miapetra Kumpula-Natri. "Acum putem celebra faptul că de pe 15 iunie nu vor mai fi tarife de roaming. Utilizatorii vor putea călători în Europa și vor putea să își verifice liberi e-mailurile, să folosească serviciile de hărți, să uploadeze fotografii pe social media, să sune și să dea mesaje acasă fără vreun cost suplimentar".

Parlamentul a înlăturat astăzi ultimul obstacol – plafonările de prețuri la vânzarea en-gross (plafonarea tarifelor dintre operatori)– prin susținerea unui acord informal, deja aprobat de Consiliu, scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Economie : Tarifele de roaming vor fi eliminate
Pagina a fost generata in 0.2767 secunde