Noi lucrări la rețeaua de apă în municipiul Constanța. Pregătiți-vă provizii!

610
Noi lucrări la rețeaua de apă în municipiul Constanța. Pregătiți-vă provizii! - oprireapastirileprotv-1700727089.jpg

Articole de la același autor

Pentru realizarea proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul punctului termic. Prin urmare, pentru buna desfășurare a lucrărilor, astăzi nu se poate furniza apă caldă de consum și încălzire la punctul termic PT 144.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de cel puțin 12 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L. În funcție de momentul finalizării umplerii, reprezentanții societății Termoficare Constanța vor comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, transmit reprezentanții Termoficare Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde