Nori mulți și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța

224
Nori mulți și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța - norisimaxime-1415729741.jpg

Articole de la același autor

Vremea este înnorată, dar ne bucurăm în continuare de temperaturi ridicate, la malul mării. Meteorologii ne spun că mai avem câteva zile cu valori termice peste cele normale pentru această perioadă a anului.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă slab până la moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius. La noapte, norii vor persista și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 10 grade.


Mâine, este posibil să plouă după-amiază, când vor fi și intensificări ale vântului. Valorile termice se vor încadra între 10 și 13 grade. Și vineri este posibil să plouă, dar noaptea, iar sâmbătă sunt anunțate averse și temperaturi de 7 - 11 grade.


Și în restul țării, astăzi, vremea este închisă, cu înnorări persistente și, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea, va fi ceață și, local, va ploua slab sau va burnița. În regiunile extracarpatice, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată calendaristică, cerul va fi temporar noros și doar izolat se va semnala ceață, în primele ore ale zilei.


Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul Moldovei și 19 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 și 10 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4396 secunde