Noutate la cora Brătianu: cumpărături online, cu ridicare din magazin!

373
Noutate la cora Brătianu: cumpărături online, cu ridicare din magazin! - corabratianu78-1569262191.jpg

Articole de la același autor

Rețeaua de hipermarketuri cora vine în întâmpinarea clienților constănțeni cu un nou serviciu, pentru momentele când timpul nu le permite să se plimbe printre raioane, pentru a-și face cumpărăturile: serviciul de comenzi online, cu ridicare din magazin! 


De multe ori, zilele par din ce în ce mai scurte, iar timpul din ce în ce mai puțin, pentru a ne împărți între responsabilități. Între casă, serviciu, copii sau alte îndatoriri, se întâmplă adesea ca timpul să nu mai ajungă pentru a putea face cumpărăturile, pe îndelete, astfel încât la final să nu existe frustrarea, de exemplu, că "ah, iar am uitat să iau detergentul!". 


Tocmai din acest motiv, încă din 2016, pentru a veni în întâmpinarea clienților constănțeni și pentru a le asigura posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de cei dragi, cora România a lansat în hipermarketul cora Brătianu serviciul de comenzi online cu transport la domiciliu. În prezent, cora a lansat la Constanța o nouă modalitate de a face cumpărături: tot online, dar cu ridicare din magazinul din Brătianu. Dacă pentru livrarea la domiciliu, clienții din municipiul Constanța și din localitățile limitrofe trebuie să achite o taxă de 15 lei pentru transport – se impune remarcat că mai mult ar plăti pentru taxi sau pentru combustibil! – în cazul comenzilor online cu ridicare din magazin, serviciul nu implică nicio taxă, clienții achitând doar prețul produselor. 
Procedura este simplă, este nevoie de înregistrarea unui cont pe pagina web www.cora.ro/bratianu, iar clienții pot face cumpărăturile online, doar prin câteva click-uri, din confortul casei sau în timpul programului de muncă, astfel încât să ridice cumpărăturile, liniștiți, în doar cinci minute, pe drumul spre casă. 


"În încercarea de a fi cât se poate de responsabili cu cheltuielile, căutăm tot felul de soluții pentru economisirea banilor și a timpului. Iar cora.ro – serviciul de comenzi online, cu ridicare din magazin, poate fi o soluție. Ne așteptăm în continuare, cu mare drag, clienții în magazin, însă ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor în acele momente în care chiar au nevoie de mai mult timp pentru ei, pentru familie, pentru ceea ce contează. Astfel, noi putem să pregătim comanda, iar ei pot veni să o ridice din spațiul drive, în intervalul selectat. 


Clienții noștri trebuie să știe că avem o echipă de angajați dedicată acestui serviciu, care aleg cu grijă produsele comandate. După birou suntem destul de stresați și obosiți, și poate că nu mai avem timp să ne plimbăm printre raioane, pentru a alege produsele de care avem nevoie. Astfel, clienții își pot alege intervalul orar, dar până în ora 18,00 și își pot ridica cumpărăturile în doar cinci minute", a afirmat Codruța Borza, director cora Brătianu. 


"La fel cum în magazin ne străduim, permanent, să oferim răspunsuri la întrebările și nevoile clienților noștri, la fel și pe online experiența acestora este extrem de importantă. Astfel, încă de la prima interacțiune a clientului cu platforma cora.ro, aceasta îi poate face recomandări în funcție de produsele căutate. În acest mod, clientul este ajutat în procesul de selecție și achiziție, pentru a putea câștiga cât mai mult timp", a adăugat Codruța Borza. De menționat că în coșul de cumpărături online pot fi adăugat produse din toate categoriile: alimente, băuturi, casă și familie, copii, petshop sau electronice și IT. 


"Constanța este un punct strategic pe harta cora România, fiind de altfel singurul oraș, în afara Bucureștiului, unde avem două magazine. Extinderea cora.ro la Constanța a fost o decizie de business generată de evoluția magazinelor noastre din acest oraș și ne așteptăm ca și serviciul de ridicare din magazinul cora Brătianu să fie apreciat de clienții tradiționali și, de ce nu, să câștigăm clienți noi", a mai precizat directorul Codruța Borza pentru "Cuget Liber". Pentru mai multe detalii, dar mai ales pentru cumpărături într-un timp scurt, prin doar câteva click-uri, puteți accesa www.cora.ro/bratianu


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1572 secunde