Nu știți ce cadou să vă faceți de Crăciun? Adoptați un câine!

112801
1
Nu știți ce cadou să vă faceți de Crăciun? Adoptați un câine! - catelusi-1671541260.jpg

Articole de la același autor

Ne aflăm cu toții pe ultima sută de metri în ceea ce privește cumpărăturile de Crăciun. Și pentru că este vremea darurilor și a faptelor bune, în goana după cadouri puteți opri o clipă și la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. De ce? Pentru că aici puteți găsi cel mai frumos cadou, un cățe, care se va transforma într-un prieten pe viață. Potrivit Primăriei Constanța, aveți căței pe alese, și mari, și mici, tineri și bătrânei, care vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic și sterilizaţi. În plus, ei după microcipare, ei sunt înregistrați în Registrul de evidenţă a câinilor cu stăpân.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru adopție: să prezinte un act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; să facă dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

să aibă acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini. În cazul în care vă decideți să faceți acest pas, sunteți așteptați la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, din strada Câmpul cu Flori nr. 11. Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733.045.213. 

Comentează știrea

Dan
29 decembrie 2022
adoptii

Nu sunt destui maidanezi pe strazi? cate amenzi au primit cei care ii adopta si ledau drumul pe strada??? Un articol corect, era adoptati un copil!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5535 secunde