Faceți-vă rost de un prieten de sărbători! Adoptați un cățel!

190
1
Faceți-vă rost de un prieten de sărbători! Adoptați un cățel! - xcatei-1669627481.jpg
Se apropie sărbătorile, iar cățeii de la Adăpostul public de animale abandonate Constanța speră să își poată găsi o nouă familie, niște oameni care să-i adopte gratuit și să-i ia acasă. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, noul membru al familiei dumneavoastră va beneficia de un control medical amănunțit și orice alt tratament necesar, înainte de a fi luat acasă. Totodată, veți primi ca bonus recomandări și sfaturi de îngrijire a patrupedului de la medicul veterinar al adăpostului public. Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și microcipați.

În ceea ce privește implantarea microcipului, operațiunea se face de către un medic veterinar autorizat, procedura nu este dureroasă și nu necesită anestezie. Programul cu publicul al adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) este următorul: luni, marți, miercuri, vineri, între orele 10:00 - 14:00 și joi - 9:30 - 17:30. În weekend este închis. Pe această cale, vă reamintim că persoanele care și-au asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi. Ele au obligația să-l îngrijească și să respecte normele legale. Mai multe detalii legate de adopție puteți obține la numărul de telefon: 0733.045.213. 

Comentează știrea

cainosu
28 noiembrie 2022
cutu cutu mananca si pe banii mei

primaria vad ca are o gramada de bani pentru caini si multe altele dar pentru gaze ca sa ne mareasca temperatura la calorifere care sunt doar foarte putin caldute si sa ne de-a caldura la parametrii normali la calorifere si apa calda nu are; stau in frig cu caloriferul in functiune si fac dus cu apa calaie si tremur ca naiba; si asta de foarte multi ani; asta se numeste clar bataie de joc si magarie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6236 secunde