Fotbaliştii susţin adoptarea câinilor de la adăpostul public de animale abandonate

158
Fotbaliştii susţin adoptarea câinilor de la adăpostul public de animale abandonate - indigestiecainisimptome1080x820-1661152930.jpg
Câinii fără stăpân de la adăpostul public de animale abandonate Constanța vor fi promovați pentru adopție la meciul F.C. Farul Constanța - F.C. Voluntari care va avea loc luni, 22 august, pe stadionul Farul. Înainte de începerea meciului, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren, însoțiți de o parte dintre câinii găzduiți de adăpostul public, pentru a-i promova pentru adopție și pentru a susține adopțiile câinilor din adăposturi, în general. Menţionăm că acţiunea este integrată în cadrul campaniei „Umple golul din viața ta”, inițiată de Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal.

„În premieră pentru Constanța, îmbinăm dragostea pentru sport cu cea pentru animale. Umplem golul cu un prieten, câștigăm un nou membru al familiei și salvăm o viață. Mulțumesc, încă o dată, tuturor constănțenilor care au susținut campaniile de adopție inițiate de Primăria Constanța și îi rog să ne susțină în continuare. Mulțumesc jucătorilor celor două echipe pentru implicare și pentru dorința de a schimba în bine comunitatea”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu. La rândul său, președintele „Animal Society”, Anca Tomescu a precizat că adăposturile nu țin locul unui cămin și al unei familii, indiferent de condițiile pe care le oferă. „Câinii au nevoie de afecțiunea unei familii, oferind în schimb prietenie și iubire necondiționată pe viață. Adoptând, nu numai că salvezi un suflet, dar te poți bucura de multiplele beneficii și bucurii ale vieții alături de un animal de companie”, a adăugat ea.

Persoanele care doresc mai multe detalii despre câinii disponibili pentru adopție se pot adresa Biroului de Animale Abandonate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, pe http://www.primaria-constanta.ro/sgc/acasa sau pot veni la Adăpostul public de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr .11 (fostă Vârful cu Dor nr.5). Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733.045.213.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1555 secunde