Adoptaţi un cățel de la Adăpostul pentru animale abandonate! Oferiţi-le un cămin!

200
Adoptaţi un cățel de la Adăpostul pentru animale abandonate! Oferiţi-le un cămin! - catei-1655377737.jpg
Săptămâna aceasta a fost una norocoasă pentru Pepe, un căţeluş de culoare crem, de numai câteva luni, de la Adăpostul pentru animale abandonate din municipiul Constanța, cu sediul în strada Câmpul cu Flori nr.11. Mititelul a fost adoptat de către un om cu suflet mare, care și-a dorit să dea o nouă șansă cățelului. Pe această cale sunteţi invitaţi cu toţii să adoptați unul dintre câinii fără stăpân din adăpost.

„Instituționalizarea nu este o soluție pentru câinii comunitari, chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalul de specialitate. Cățeii au nevoie de un cămin și o șansă la dragoste necondiționată, iar pentru asta este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor.

Toate adopțiile sunt gratuite. Persoanele care decid să facă acest pas trebuie să știe că adopția câinilor se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Ca urmare, este nevoie de prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor; acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de două animale; înregistrarea, imediat după adopţie, a câinilor în Registrul de evidenţă a câinilor cu stăpân.

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde