Amenajări la Adăpostul pentru câinii fără stăpân. Autorităţile fac apel la cetăţeni

116
Amenajări la Adăpostul pentru câinii fără stăpân. Autorităţile fac apel la cetăţeni - amenajariadapost-1606667897.jpg

Articole de la același autor

Adăpostul public pentru câinii fără stăpân din municipiul Constanţa a intrat în reparaţii capitale. Echipele Primăriei Constanţa, ale Confort Urban, ale RAJA şi ale operatorului de salubrizare s-au mobilizat, pentru ca animalele aflate în adăpost să beneficieze de condiţii decente, să nu sufere de frig şi să fie protejate de vânt şi zăpadă.

„Se repară acoperişurile, ţarcurile şi gardurile exterioare. În fiecare cuşcă se pun europaleţi care sunt căptuşiţi cu paie şi ţarcurile sunt izolate, pentru a proteja animalele. Toate rigolele şi gurile de scurgere au fost decolmatate, iar spaţiul verde din incinta adăpostului a fost igienizat. Iubitorii de animale au donat deja peste 150 de baloţi de paie şi europaleţi, materiale necesare pentru ca animalele din adăpost să fie ferite de gerul iernii”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Autorităţile locale fac apel către iubitorii de animale, organizaţiile nonguvernamentale dedicate şi constănţeni să se implice activ pentru a găsi cu toţii cele mai bune soluţii pentru câinii fără stăpân din Constanţa. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail a viceprimarului municipiului Constanţa, Ionuţ Rusu, [email protected]. „De asemenea, cei care doresc să doneze mâncare, o pot face asigurându-se că produsele sunt ambalate, sigilate, să se afle în termenul de garanţie şi să poarte marca C.E.”, mai transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.165 secunde