Zorro caută o familie iubitoare. Îl ajutați?

280
1
Zorro caută o familie iubitoare. Îl ajutați? - zorro-1667467802.jpg

Articole de la același autor

Pe căţeluşul din imagine în cheamă Zorro şi este un metiș aflat în căutarea unui nou cămin, o casă cu oameni iubitori, pe măsura inimii sale uriașe. Cu boticul maro, urechiuşele negre şi doi ochişori mari căprui, el este un cățel dinamic, extrem de iubitor, care nu îşi doreşte decât să devină membru al unei familii. Aveţi şi un alt animăluţ? Nu-i nimic. Patrupedul este foarte sociabil și va fi cel mai bucuros să le fie și lor prieten. Adopția sa este gratuită, el urmând a fi încredinţat numai după ce a fost consultat de către medicul veterinar. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Adăpostului de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733.045.213.

Reprezentanții adăpostului precizează că prin fiecare adopție care se realizează, se oferă o nouă șansă și un loc în adăpost altui animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Toate acestea în condițiile în care adăpostul funcționează, la acest moment, la capacitate maximă, iar instituționalizarea nu reprezintă decât o soluție temporară.

Comentează știrea

Dana
3 noiembrie 2022
siguranta oamenilor in oras

Constantenii asteapta un articol in care sa spuneti cum curata primaria orasul de maidanezi, cum sunt sanctionati practic, nu teoretic, nesimtitii care isi plimba cainii fara a aduna mizeria, samd. Oamenii, siguranta lor este prima care conteaza si apoi animalele ! De ce in acest oras, nu este obligatoriu acordul tuturor vecinilor , pt a tine caine in bloc? Asa cum este in multe alte orase din tara! Asta sa scrieti in ziare, nu reclama pt a tine maidanezi pe strazi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4802 secunde