Fotbal / CFR Cluj - FC Ballkani, în Conference League. Petrescu: „Suntem la mâna noastră!”

115
Fotbal / CFR Cluj - FC Ballkani, în Conference League. Petrescu: „Suntem la mâna noastră!” - 1-1667467316.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj întâlneşte pe FC Ballkani (Kosovo), într-o partidă programată joi, 3 noiembrie, de la ora 19.45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în cadrul Grupa G a Europa Conference League la fotbal.

„Este al 14-lea meci în Europa din august până acum, e o cursă infernală pentru noi. Suntem la mâna noastră, ar fi fantastic pentru fotbalul românesc, pentru clubul CFR, pentru fani, pentru că să te califici în primăvara europeană e foarte greu în ziua de azi. Mai ales că fotbalul românesc a luat-o în jos şi nu mai avem deloc rezultate. Ultima oară în primăvară tot CFR a ajuns, când am jucat cu Sevilla.

Dacă ne calificăm, ar fi iar un miracol făcut de CFR în contextul problemelor din fotbalul românesc. Ar fi fantastic, dar eu sunt conştient şi realist. Nu uit că adversarii au dat şase goluri în deplasare, deci o medie de trei goluri pe meci în deplasare, cu Sivasspor şi cu Slavia.

Va fi un meci foarte greu din toate punctele de vedere, cu o echipă care va veni aici să facă meciul vieţii”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde