”Raftul Verde” le propune constănțenilor o întâlnire cu… poezia

338
1
”Raftul Verde” le propune constănțenilor o întâlnire cu… poezia - 31248553761848876948725452984407-1667467300.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta „Raftul verde” îmbracă orașul în poezie, anunță reprezentanții Bibliotecii județene „I.N. Roman” din Constanța. Ecoul Festivalului Art.Poetica@Ovidius, a cărui primă ediție a fost organizată în luna octombrie de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, se transmite și prin volumele de versuri pe care le veți găsi la raft. Este un prilej unic de întâlnire cu acest gen literar, cu scrieri ale unor poeți ai Constanței sau ale poeților contemporani din literatura națională și universală.

Pe 29 octombrie au fost instalate ultimele patru minibiblioteci din cadrul proiectului „Raftul verde”. Cei care vor vizita Centrul Comercial VIVO! vor putea savura o cafea răsfoind o carte sau vor putea lua una pentru a o citi pe îndelete, acasă. De asemenea, organizatorii s-au gândit că perioada de ședere a  pacienților în Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța poate fi traversată mai ușor în compania unei cărți.

Comentează știrea

Micul Mazgalici
3 noiembrie 2022
Tablou de Coperta

Asa e cu armonia buna de masura ! Aici e toata esenta culorii interzize. (aritmetica de gradinita cu cea mai mica de portita cu dadaca si cheita ca e mandra-n tricolor). Tricolor de fapt era ochian cu tinta, dar trebuie pe cantec norma de semantica. (de aici e si cu Nero de Scrisoare pe final ! cu citatiune "Pulbere de diamante cade fină ca o bură !" din cei 7 Minunati de Galop)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6855 secunde