Fotbal / FCSB - West Ham, în Conference League. Pintilii: „Jucătorii nu au presiune, nu au nimic”

138
Fotbal / FCSB - West Ham, în Conference League. Pintilii: „Jucătorii nu au presiune, nu au nimic” - 1-1667394335.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCSB va întâlni pe West Ham, într-o partidă programată joi, 3 noiembrie, de la ora 22.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, contând pentru ultima etapă a Grupei B a Europa Conference League la fotbal. Va fi o întâlnire doar pentru statistică şi bani, FCSB nemaiavând nicio şansă de calificare în primăvara europeană.

„Contează acum doar plăcerea jucătorilor şi buna dispoziţie. Sper să facem un meci bun. Noi trebuie doar să mulţumim suporterii care vin la stadion. Jucătorii nu au presiune, nu au nimic. Este un ultim meci, cu o echipă foarte bună şi îşi pot etala şi ei valoarea în faţa unor jucător mai valoroşi”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Pintilii, tehnicianul care, după plecarea lui Nicolae Dică, va pregăti echipa la partida cu West Ham.

„Asta a fost situaţia, e decizia lui, i-o respectăm, îi mulţumim. Am avut ce să învăţ de la el. Sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru următoarea perioadă şi mergem înainte. Eu încă nu sunt pregătit pentru asta, sunt aici interimar pentru meciul acesta, doar să ajut.

Cine va veni va fi bine primit, indiferent că este Liviu Ciobotariu sau altcineva. Nu e plăcut să schimbi atâţia antrenori, dar nu este decizia noastră, este decizia conducerii”, a explicat Mihai Pintilii.

Foto: Facebook / FCSB 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.183 secunde