Polițist român, prins beat la volan de colegii de la Rutieră. Agentul a dat vina pe tinctura de propolis

309
Polițist român, prins beat la volan de colegii de la Rutieră. Agentul a dat vina pe tinctura de propolis - politia-1667394666.jpg

Articole de la același autor

Încă un polițist român a reușit „să o comită" grav. Un agent care figurează în cadrul structurilor IPJ Iași, Poliția orașului Târgu Frumos, în compartimentul de Ordine Publică, a fost prins beat mangă la volan, de colegii săi, de la Rutieră, potrivit RomâniaTV


Și mai grav este faptul că bărbatul se îndrepta chiar către locul de muncă. Cetățeanul turmentat s-a dat singur de gol. În momentul în care a observat echipajul de poliție ce discuta cu un alt participant la trafic, a redus viteza. Petru H. conducea mașina personală, o Dacia Sandero.


Polițistul beat duhnea a alcool, motiv pentru care colegii din Poliție l-au pus să sufle în fiolă. Etilotestul a dat verdict pozitiv. Astfel, agentul s-a ales cu dosar penal.


Polițistul prins beat la volan a declarat magistraților că a consumat doar tinctură de propolis, pentru că s-a simțit rău în acea zi.


Inculpatul a declarat că, întrucât se simțea rău, acuzând frisoane, stări de greață, simptome specifice unei toxiinfecții alimentare, probabil din cauză că, în jurul orelor 17:00-17:30, mâncase pizza și hamburger, cu diverse sosuri, în intervalul 21:10-21:35 a consumat aproximativ 150 ml (3 guri a câte 50 ml) de tinctură de propolis făcută în casă, din alcool dublu rafinat, de 90 grade, și propolis solid, lăsat la macerat în alcool, despre care a arătat că reprezintă «un medicament des uzitat în diverse afecțiuni».


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1546 secunde