O altfel de răzbunare! SCRISOAREA UNUI ELEV de 15 ani către TATĂL SĂU FACE RAVAGII pe INTERNET

1556
3
O altfel de răzbunare! SCRISOAREA UNUI ELEV de 15 ani către TATĂL SĂU FACE RAVAGII pe INTERNET - 553277447577155276581124128891n-1480332118.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 15 ani s-a gândit la cea mai bună metodă de a-și cere scuze față de tatăl său, așa că a lăsat această scrisoare acasă. Părintele a ajuns acasă și a intrat în dormitorul fiului său, sperând că este acasă, doar că acesta nu era, însă a lăsat o scrisoare pe care scria atât: "Pentru tata". Cu un gol în stomac, bărbatul a deschis plicul, a citit ceea ce îi scrisese fiul și ulterior s-a decis să facă public conținutul acesteia.


Ceea ce aflase l-a adus la un pas de infarct: fiul îl anunța că a plecat de acasă, că iubita lui e gravidă și că amândoi se droghează. Ce i-a scris băiatul lui de 15 ani: 


"Dragă tată, Cu inimă îndurerată îți scriu aceste rânduri. Am decis să fug în lume cu iubita mea Ana. Asta ca să evităm un scandal monstru cu tine și mama… Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, e atât de drăgălașă – chiar și cu inelul ei din nas, tatuajele care îi acoperă cam tot corpul și hainele-i de piele. Și cum să nu o iubesc acum că îmi poartă copilul în pântece... și suntem absolut convinși că vom fi tare fericiți cu micuța noastră familie! Stai liniștit, e mai mare ca mine și are deja o rulotă în pădure în care să locuim. Avem și lemne care să ne ajungă aproape toată iarna! De unde mai pui că și împărțim același vis, acela de a avea mai mulți copii! Abia aștept! Ana m-a învățat că marijuana nu face, practic, rău nimănui. Așa că am decis să o cultivăm, ca să o dăm prietenilor noștri la schimb pentru cocaina și ecstasy-ul de care avem noi nevoie. Între timp o să ne rugăm intens să apară odată leacul ăla pentru HIV, pentru ca Ana să se facă bine cât mai curând… Dumnezeu știe că o merită! Nu te îngrijora, tată! Am 15 ani acum și știu să am grijă de mine. Trag speranța că ne vom întoarce într-o bună zi, ca să ai și tu ocazia să îți cunoști nepoții! Fiul tău care te iubește, Luca. Continuarea epistolei lămurește totul. Fiul nu a vrut decât să-i dea o lecție părintelui său, atenționându-l că există "greșeli" mult mai grave decât ignoranța de a nu învăța și de a avea carnetul plin de note proaste! P.S.: Stai liniștit, tată, nimic din cele de mai sus nu este adevărat. Sunt la vecinul acasă. Doar voiam să îți reamintesc că există variante muuuult mai grave decât conținutul carnetului meu de note pe care îl vei găsi în sertarul din mijloc. Hai te iubesc!"

Este o metodă genială de a se eschiva de la responsabilitatea de a învăța. Tatăl, amuzat de metoda pe care a ales să o folosească fiul său, a publicat scrisoarea pe rețelele de socializare, spre deliciul internauților.

Sursa: www.vocea.biz



Comentează știrea

Alex
28 noiembrie 2016
veche

Povestea e veche prustul e nou.

Mine
29 noiembrie 2016
Carnetul de note.

" Doar voiam să îți reamintesc că există variante muuuult mai grave decât conținutul carnetului meu de note " Stimati elevi 40 % practic analfabeti - dupa o statistica ! La 15 ani trebuie sa va preocupe in principal continutul carnetului de note. Altfel , in epoca informaticii veti ajunge in viata niste indivizi la marginea societatii , ceea ce se va evidentia , unde ? In standardul vostru de viata de ra.......

Costel
29 noiembrie 2016
elevi

Cu greu mai poti gasi cativa copi , pe care sa ii poti numi elevi. Restul sunt niste lichele care o sa ajunga sa cerseasca ajutoare sociale mai tarziu sau o sa se planga ca nu gasesc de munca si ca ei ar vrea , si ca painti castiga prea putini bani incat sa ii intretina pe ei si la 30 de ani.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8765 secunde