O femeie de 38 de ani, ucisă de infecția cu coronavirus, la Constanța

496
O femeie de 38 de ani, ucisă de infecția cu coronavirus, la Constanța - ofemeiede38deani-1586368734.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 38 de ani este cea mai recentă victimă a virusului Covid-19, în județul Constanța. Aceasta era internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase încă din data de 31 martie.



Deși în informarea venită de la Grupul de Comunicare Strategică, era precizat că pacienta era fără expunere identificată și fără condiții medicale pre-existente, reprezentanții Prefecturii Constanța au anunțat că femeia a contractat virusul în familie și că starea ei de sănătate era gravă încă de când a fost preluată de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase. Conform unor surse, pacienta suferise o intervenție chirurgicală în urmă cu trei săptămâni.


În prezent, în județul Constanța, sunt confirmate 114 cazuri de infecție cu noul coronavirus, 47 de persoane sunt deja vindecate și externate din spital, iar 749 de persoane sunt în carantină instituționalizată. De asemenea, 701 persoane sunt în izolare la domiciliu.
Totodată, 344 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate în numai 24 de ore, în țara noastră, numărul total al cazurilor confirmate fiind 4.761.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3647 secunde