O nouă avertizare de la meteorologi. Lapoviţă şi ninsoare, mâine, la Constanţa

721
O nouă avertizare de la meteorologi. Lapoviţă şi ninsoare, mâine, la Constanţa - ninsoare-1616490283.jpg
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o nouă informare de vreme rea pentru întreaga ţară.
Astfel, începând de astăzi, de la ora 12, şi până joi dimineaţă, 25 martie, în jurul orei 10, sunt aşteptate precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în majoritatea regiunilor, iar vântul va avea intensificări, local şi temporar, cu viteze în general de 45 – 55 km pe oră. La munte, va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.
Vremea se va menţine deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor, iar îndeosebi în vestul, nord-vestul şi, parţial, centrul ţării, se va semnala brumă.
De asemenea, începând de diseară, de la ora 18, şi până mâine seară, la ora 21, va fi cod galben în zona de est. În Carpaţii Meridionali şi local în Carpaţii Orientali va ninge, pe alocuri moderat cantitativ, iar, la altitudini în general de peste 1.500 metri vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70 – 90 km pe oră, ninsoarea va fi viscolită, zăpada va fi spulberată şi vizibilitatea redusă sub 100 metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5723 secunde