Concurs O nouă licitație pentru închirierea plajelor

416

Articole de la același autor

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral organizează o nouă licitație pentru închirierea sectoarelor de plajă, rămase neînchiriate. Agenții economici care vor câștiga sectoarele de plajă au posibilitatea să administreze sectoarele de plajă pe un an sau doi, în funcție de zona pentru care au optat, se arată în comunicatul transmis de instituției.
Caietul de sarcini poate fi procurat de la sediul administrației, pentru 200 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 10 mai, ora 16,00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în perioada 11 - 14 mai, ora 10,00.
În acest moment, plajele turistice ale litoralului românesc sunt închiriate în proporție de 68% din suprafața totală.
Pot fi închiriate, pentru doi ani, porțiunile de plajă din Năvodari, din vecinătatea taberei de copii, din Mamaia, din dreptul hotelurilor Mercur, Național, Casino, dar și din Constanța - din dreptul Casei Căsătoriilor, cartierul Faleză Nord și Spitalul Militar.
Mai sunt scoase la licitație și porțiuni de plajă de pe cordonul Eforie Nord - Eforie Sud (în vecinătatea taberei Luminița), din Tuzla și Costinești, care pot fi închiriate pentru un an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6598 secunde