O nouă zi de haos pe aeroporturi. Criza bagajelor continuă. Multe zboruri, anulate

373
O nouă zi de haos pe aeroporturi. Criza bagajelor continuă. Multe zboruri, anulate - bagaj-1655742423.jpg
Este o nouă zi de haos pe aeroportul britanic Heathrow, unde muntele de bagaje acumulat peste weekend pare aproape neschimbat. Conducerea aeroportului a cerut ca cel puţin 10 la sută din zborurile de azi să fie anulate ca angajaţii să poată rezolva criza bagajelor. Motivul este numărul uriaş de călători şi lipsa angajaţilor. Şi pe aeroportul Henri Coandă, sezonul vacanţelor a venit cu aglomeraţie, dar şi cu nervi întinşi la maximum. Multe curse sunt anulate, potrivit Antena3.ro


Mii de valize, genţi şi trolere, unele peste altele. Bagajele celor care aterizează sau sunt în tranzit pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie ajung în muntele format pe holul terminalului 2. Angajaţii au cerut limitarea numărului curselor pentru a putea face faţă crizei, ceea ce înseamnă că zeci de curse vor fi afectate.

În acelaşi timp, conducerea aeroportului recunoaşte că lucrurile vor fi din ce în ce mai rele în următoarele luni. Industria nu avut timp să îşi revină după valul de concedieri din timpul pandemiei, iar angajaţii rămaşi pur şi simplu nu fac faţă numărului mare de călători, dar şi de bagaje.

"Cred că va mai dura între 12 şi 18 luni ca întreaga industrie să revină la capacitatea dinainte de pandemie, iar asta nu este valabil doar pentru Marea Britanie. Trebuie să fie pentru întreaga Europă.", spune John Holland-Kaye, managerul aeroportului Heathrow.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde