O parte din municipiul Medgidia, fără curent electric

Luni, 26 Octombrie 2020
62


E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.


Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. În municipiul Constanţa, între orele 10.00 şi 12.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Berna şi Odesa, iar, în municipiul Medgidia, între orele 8.30 şi 16.30, cei de pe străzile Mehmet Nyazi, Ibrahim Themo, Dorobanţi, Călăraşi, Vasile Alecsandri şi Ecaterina Teodoroiu.


De asemenea, între orele 9.00 şi 13.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Limanu şi satul Hagieni, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Abatorului, Murelor, Nicolae Bălcescu, Liliacului, şi în localitatea Lumina, pe strada Năvodari.
Pagina a fost generata in 0.3705 secunde