Video O româncă stabilită în Germania a spart TikTok-ul în două: “Pleacă acasă la tine, unde te trage sufletul, inima, acolo unde crezi că ești aproape de Dumnezeu!”

517
O româncă stabilită în Germania a spart TikTok-ul în două: “Pleacă acasă la tine, unde te trage sufletul, inima, acolo unde crezi că ești aproape de Dumnezeu!” - romanca-1716824085.jpg

Articole de la același autor

O româncă stabilită în Germania a transmis un mesaj emoționant pe TikTok despre dorința românilor de a se întoarce în țară și că o astfel de decizie trebuie luată spontan, fără prea multe regrete. Imediat vizulizările au crescut pe rețeaua de socilizare și mai mulți conaționali au intrat să comenteze. 


Nicoleta Gherasimoae este stabilită de 20 de ani în Germania, și crede că românii se păcălesc de multe ori singuri, spunându-și că la un moment dat că vor reveni în țară, dar folosesc orice prilej pentru a amâna decizia.


Ea spune internauților că nicăieri nu este mai bine ca în țara ta și că în Germania chiar dacă, câștigi mai bine, nu ai unde să-i cheltui pentru că trebuie să muncești mult.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.399 secunde