Oferte reduse la avion şi pentru vacanţele turistice

276
Oferte reduse la avion şi pentru vacanţele turistice - ofertevacante-1642185215.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, la acest moment, companiile aeriene se întrec în oferte, la fel ca şi agenţiile de turism. Ca urmare, în ianuarie aveţi ocazia de a obţine cele mai mici prețuri la biletele de avion, chiar şi cu 60% reduse, pentru unele destinaţii. Potrivit Claudiei Tocilă, reprezentantul unei agenţii de turism, destinațiile spre care se găsesc cele mai ieftine bilete de avion în luna lui Gerar sunt printre cele mai iubite de către turiștii din toată lumea: Italia, Austria, Spania, Franța și Portugalia.

Aşadar, destinațiile spre care se poate zbura cel mai ieftin din România sunt cele europene, spre care românii se îndreaptă, de altfel, cel mai des, atât pentru vacanțe de relaxare, cât și pentru vizitarea rudelor și prietenilor, ori pentru a merge la studii sau la muncă. În ceea ce priveşte Italia, aceasta este o destinație preferată de români pentru city break-uri și unde prețurile pentru un bilet dus-întors încep de la 20 euro, dar și Austria, unde românii merg cu precădere la schi în perioada aceasta, pe biletul de avion plătind sume ce încep de la 40 de euro dus-întors de persoană.

Din lista orașelor spre care se poate zbura cu un cost minim dacă biletul este achiziționat în luna în curs, nu lipsesc nici Barcelona (bilete de la 49 euro/persoană/dus-întors), Madrid (prețuri de la 42 euro/persoană/bilet dus-întors) sau Valencia (tarife de la 60 euro/persoană/bilet dus-întors).

„Deși pe fondul pandemiei city break-urile au fost înlocuite cu vacanțe mai lungi, de multe ori spre destinații interne, ori, la polul opus, spre destinații exotice unde erau mai puține restricții, în 2022 am putea asista la o revenire treptată a city break-urilor, în preferințele turiștilor români. Aceștia au făcut deja primele rezervări pentru lunile de primăvară și chiar pentru vacanța de Paști de anul acesta. De asemenea, au apărut și cereri de tip early booking, pentru vacanțele de vară, Grecia, Turcia și Spania fiind printre cele mai solicitate destinații pentru concediile mai lungi din sezonul estival”, a precizat aceasta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Septembrie 2021
Stire din Social : Muncitorii necalificaţi, la mare căutare
Pagina a fost generata in 0.5113 secunde