Oficiile poștale din Eforie și Medgidia, închise sâmbăta

258

Articole de la același autor

Începând cu luna martie, 36 de oficii poștale din mediul urban, amplasate în localități care nu sunt municipii reședință de județ, nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă.
În cadrul Direcției Regionale de Poștă Constanța vor fi afectate de această măsură oficiile poștale din Eforie, Medgidia, Oltenița și Urziceni. Poșta Română a luat decizia reducerii programului de lucru din cauza volumului scăzut de prestații poștale efectuate în zilele de sâmbătă în cele 36 de oficii. La nivel național, vor avea în continuare program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă, 107 oficii poștale din mediul urban, amplasate în București și în municipii reședință de județ.
Clienții Poștei Române pot obține informații suplimentare despre programul și serviciile oferite de subunitățile poștale din întreaga țară apelând la serviciul de relații cu clienții INFOPOST la numărul de telefon cu tarif normal 0219393 pentru București sau 0219393111, pentru celelalte localități din țară.
Poșta Română deține o rețea de peste 7.100 de subunități poștale răspândite la nivel național, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poștale. Peste 580 de oficii poștale din totalul de 1.200 de subunități poștale informatizate sunt incluse într-o rețea privată de date ce permite efectuarea de tranzacții securizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7467 secunde