Tarife poștale noi pentru actele de procedură

288

Articole de la același autor

Începând cu data de 1 martie 2010, Poșta Română introduce o grilă nouă de tarife poștale pentru serviciul de distribuire a actelor de procedură emise de instanțe, parchete, notari publici, executori judecătorești și bancari, inspectorate județene de poliție.
Tarifele vor fi corelate cu volumul lunar al trimiterilor de tip acte de procedură. Astfel, între 1 și 500 de bucăți prezentate lunar, tariful este de 4,70 de lei pe bucată, între 501 și 10.000 de bucăți - 3,50 lei, iar peste 10.000 - 2,98 de lei.
Pentru a beneficia de tarifele din noua grilă, clienții trebuie să încheie contracte de prestări servicii cu direcțiile regionale de poștă de care aparțin, în care se va stabili modul de primire, prelucrare și livrare a actelor de procedură.
În prezent, tariful poștal pentru distribuirea unei trimiteri din această categorie este de 4,70 de lei pe bucată. Tariful pentru actele de procedură emise de Ministerul Justiției și Libertăților Cetățenești este de 2,98 de lei (TVA inclus), conform actului adițional, încheiat în ianuarie anul acesta la Convenția dintre MJLC și Poșta Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.5652 secunde