Orice femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin trei rochii de vară cu adevărat răvășitoare!

158

Articole recomandate

Când porți ținuta potrivită, starea ta de spirit se schimbă fundamental. De altfel, când te simți mai frumoasă, chiar ești mai frumoasă!

Din fericire, sezonul estival te poate face să strălucești cu o singură piesă vestimentară – este vorba, despre cum bănuiești deja, de o rochie. Alegerea unei rochii de vară potrivite te va scuti de timpul nesfârșit pe care îl petreceai în fața dulapului gândindu-te cu ce ai putea să te îmbraci.

Acestea fiind zise, în momentul de față, există numeroase modele de rochii dintre care poți alege, aspect care nu îți face decizia mai ușoară. Din acest motiv, în articolul de față, vei descoperi care sunt cele trei rochii de vara pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă pentru a avea un efect răvășitor cu orice ocazie!

Rochia lungă

Rochiile lungi sunt extrem de feminine și pot fi purtate chiar și zilnic. În plus, contrar credințelor, acestea i se potrivesc oricui, indiferent de înălțimea sau de siluetă. Tot ce trebuie să faci este să găsești un model care să te avantajeze și vei arăta de milioane indiferent de ocazie.

Trebuie menționat și faptul că multe femei aleg să poarte rochii de vară lungi atunci când sunt la plajă. Dacă vei proceda la fel, te vei putea bucura de fiecare secundă petrecută pe plajă, la terasă sau pe marginea piscinei.

Rochia scurtă

Extrem de comode și de chic, rochiile scurte îți pun în evidență picioarele și te feresc de vremea caniculară de afară. Optează pentru o piesă vestimentară uni sau pentru una cu diferite modele (floral, animal print sau cu dungi sunt doar câteva idei) și vei arăta senzațional cu minimum de efort.

De altfel, dacă achiziționezi rochii de vară scurte pentru plajă, te vei simți extrem de comod și vei reuși să capeți un bronz de invidiat!

Rochia de seară

Pentru ocaziile speciale, este important să ai pregătită cel puțin o rochie elegantă. Indiferent de lungimea acesteia, o poți asorta cu câteva bijuterii elegante și cu o pereche de tocuri pentru a obține un efect fabulos.

De amintit și faptul că o rochie de seară care te avantajează nu trebuie să fie extrem de scumpă. De exemplu, în colecția magazinului online Dames.ro, vei găsi toate modelele amintite în acest articol, realizate din materiale de calitate superioară și la super preț!

Care sunt culorile recomandate în vara anului 2022?

Înainte de a descoperi care sunt cele mai populare culori pentru rochii de vară, nu trebuie să uiți că orice femeie ar trebui să dețină cel puțin o rochie neagră. Indiferent dacă este vorba de clasica „little black dress” sau de o rochie lungă, această piesă vestimentară nu ar trebui să lipsească din dulapul tău. În același timp, ar trebui să profiți de sosirea verii și să porți haine în culori vibrante și îndrăznețe.

În ceea ce privește culoarea anului, în 2022, institutul Pantone a acordat acest titlu nuanței „Lila, 17-3938 Very Peri” (o culoare asemănătoare cu cea a florilor de levănțică). Aceasta a fost descrisă drept o „nouă tonalitate de albastru ce fuzionează cu roşul violaceu care deschide în faţa noastră un evantai de posibilităţi". Adevărul este că aceasta este o nuanță superbă și că o rochie în această culoare te va ajuta să te faci remarcată oricând!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5371 secunde