Caravana mini-rugby-ului a poposit în comuna Valu lui Traian

180
Caravana mini-rugby-ului a poposit în comuna Valu lui Traian - 1-1657015441.jpg

Articole de la același autor

Competiţiile dedicate celor mai mici practicanţi ai sportului cu balonul oval se ţin lanţ în judeţul Constanţa. După etapa de Circuit Naţional la mini-rugby şi Memorialul „Matei Rotaru”, ambele găzduite de stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, şi prima ediţie a turneului „Oval Beach Diamond”, derulată pe nisipul plajei din Mamaia, caravana rugbistică a poposit şi în comuna Valu lui Traian.

Astfel, aproximativ 150 de copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, de la cluburile Voinţa Valu lui Traian, ASC Dragonii Constanţa, CS Tomitanii Constanţa, CSO Ovidiu, CS Medgidia, CS Victoria Cumpăna, CS Comunal Mihail Kogălniceanu şi CS Năvodari, au participat la „Festivalul de mini-rugby” organizat de Primăria Valu lui Traian, în parteneriat cu ACS Team Rugby Constanţa.

„Copiii antrenaţi de Dumitru Barbu au luptat exemplar pe teren. Nici măcar căldura de afară sau adversarii mai mari nu i-au intimidat. A fost competiţie în adevăratul sens al cuvântului şi multă adrenalină. Sunt copii minunaţi şi talentaţi, care progresează de la un turneu la altul, pun multă dăruire în tot ceea ce fac.

Rugby-ul înseamnă respect, disciplină şi prietenie!”, au transmis reprezentanţii CS Medgidia.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3908 secunde