OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ

3229
1

Articole recomandate

În urmă cu câțiva ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiță pe nume Kassandra, care a avut o viață greu de imaginat pentru mulți. Ea a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara, iar acum a rămas cu sechele în urma acestor incidente nefericite.


OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ - 10-1497938202.jpg


Kasadra Rotariu a trecut prin o mulțime de intervenții chirurgicale, iar acum a ajuns la operația cu numărul 44, la vârsta de numai 12 ani. Fetița a suferit o intervenție medicală la nivelul picioarelor, care a fost destul de dificilă, potrivit avantaje.ro.  


Iosif Rotariu și soția sa, Dana, au mers cu fata până la Strasbourg, în Franța. Acolo au ajuns și în luna aprilie a acestui an, pentru ca medicii să-i facă mai multe controalele de rutină și să o pregătească pe Kassandra pentru intervenție.


OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ - iosifrotariusikassandra667x498-1497938210.jpg


"Cu ajutorul lui Dumnezeu plecăm la cea mai grea încercare de până acum: operația 44. O rugăm pe Maica Domnului și pe toți Sfinții să mijlocească la bunul Dumnezeu pentru reușita noastră. Mulțumim tuturor care ne-au ajutat material și moral, ne-au sprijinit și au fost alături de noi în toți acești ani", a scris familia fetei pe Facebook.


OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ - kassandrarotariu5667x500-1497938225.jpg


Iosif Rotariu și soția sa au adoptat-o pe Kassandra când ea avea doar patru ani. Fetița fusese arsă în nenumărate rânduri cu țigara și otrăvită cu acid, iar la un moment dat, a fost aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulațiile. În ciuda tuturor acestor greutăți, fata s-a recuperat, iar acum trăiește o viață normală, datorită fostului fotbalist care s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte.


OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ - kassandrarotariulaoperatie667x50-1497938292.jpg


Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu. Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar șase. A reușit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament "exemplar" cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.


OTRĂVITĂ CU ACID, ARSĂ CU ȚIGARA DE NENUMĂRATE ORI / DRAMA UNEI COPILE, OPERATE PENTRU A 44-A OARĂ - rotariu-1497938303.jpg


sursa foto: Facebook




Comentează știrea

Smire
20 iunie 2017
Crunt

Bunici doar cu numele..niste "animale"!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3368 secunde