Pachete cu produse de igienă pentru copiii sărmani din Castelu

252
Pachete cu produse de igienă pentru copiii sărmani din Castelu - castelusursarealitycheck-1582318636.jpg
Casele în care locuiesc nu au apă curentă, iar sărăcia lucie în care își duc existența aproximativ 600 de copii din Castelu face ca și igiena lor să fie precară. Lipsa igienei este, după cum bine se știe, contextul în care apar multe probleme de sănătate. Tocmai de aceea, reprezentanții Asociației "Reality Check" se implică, de ani buni, în dezvoltarea de proiecte prin care vin în sprijinul micuților din comunitatea săracă a comunei. 


Zilele acestea, în comunitatea din Castelu au ajuns 150 de pachete cu produse de igienă, în cadrul proiectului "300 de mânuțe curate". "Distribuirea celor 150 de pachete este o bună ocazie pentru a le aminti copiilor că este foarte important să aibă grijă de propriul corp, în ciuda condițiilor dificile, și că noi suntem acolo să îi susținem. Pe lângă săpun și șampon, copiii vor primi și câteva dulciuri, dar împreună cu pasta de dinți aferentă", au arătat reprezentanții Reality Check. 


"300 de mânuțe curate" este un proiect derulat de Reality Check, finațat prin programul "În stare de bine", implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1989 secunde