Expoziție unică la Constanța

Pădurea vine în Oraș!

455
4
Pădurea vine în Oraș! - padureoras-1446575099.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă sunt în mijlocul orașului, constănțenii vor putea admira, mâine, peisaje unice din pădurile Dobrogei. 


Organizația nonguvernamentală Mare Nostrum inaugurează, mâine, expoziția "Pădurea vine în Oraș". Imaginile ne poartă prin cele mai frumoase locuri din Dobrogea, rezervațiile naturale mai mult sau mai puțin cunoscute, cum ar fi Cheile Dobrogei, Canaraua Fetii, Allah Bair și Mănăstirea Casian. 


Evenimentul va avea loc, începând cu ora 15,00, în Parcul de la Gară, în zona Fântânii Cinegetice. "Expoziția ne vorbește totodată și despre viața care animă pădurea, de la copacii înalți și puternici care ne ocrotesc și care au nevoie, la rândul lor, de sprijinul și dragostea noastră, până la viețuitoarele pe care aceștia le adăpostesc. Poate că prin cunoaște-rea pădurii devenim mai sensibili la problemele ei. Și, din păcate, sunt destule. Haideți să-i demonstrăm că a venit în locul potrivit pentru a cere ajutor și că poate găsi în noi aliați de nădejde!", ne îndeamnă reprezentanții Mare Nostrum. Expoziția "Pădurea vine din oraș" face parte din proiectul "Educație pentru Marea Neagră". 


Comentează știrea

toader c
4 noiembrie 2015
..vinatoresc;

Fintina cinegetica(vinatoreasca)? ;sau fintina cinetica(care se misca)

Crina
4 noiembrie 2015
Castiga bani online!

Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

MARIAN
4 noiembrie 2015
CUM

Cum v-a venit ideea sa vorbiti de padure si sa arati un loc chel si plin de pietre. Stiu si am fost acolo unde e facuta fotografia, dar cred c-ar fi trebuit sa apara intr-o scriere despre "FRUMUSETILE DOBROGEI" ptr ca intr-adevar , e un loc deosebit.

Dmitri
15 noiembrie 2015
A

CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa ) Program recomandat : 1-2 ore zilnic Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare ! Aici primesti Informatii COMPLETE si CORECTE despre proiect ! Este vorba despre foarte multe informatii. Din aceasta cauza ele sunt împartite în mai multe lectii si oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email ! Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9647 secunde