Se caută voluntari pentru plantarea copacilor, la Constanța

998
1
Se caută voluntari  pentru plantarea copacilor, la Constanța - secauta-1439395150.jpg

Articole de la același autor

Sub sloganul "Plantăm! Îngrijim! Împădurim!", toamna aceasta, începând cu 24 octombrie, reprezentanții Asociației EcoAssist caută voluntari pentru plantarea a peste 1.000.000 de copăcei pe terenuri cu probleme din afara localităților (agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului deșertificării) sau pe terenuri din interiorul orașelor unde este necesară prezența a cel puțin unui arbore, copaci care vor fi îngrijiți până la atingerea maturității.

În județul Constanța, vor fi plantați copaci în localitatea Peștera.

Înscrierea ca voluntar sau organizator se va face pe platforma Komunomo - platformă online special creată pentru împădurirea națională.

Această campanie este susținută de alte cinci organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și are drept partener instituțional principal Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, care, prin intermediul R.N.P. - ROMSILVA, va furniza gratuit puieții și asistența de specialitate pe plantațiile pe care voluntarii se vor implica. 

Comentează știrea

Doina
13 august 2015
oferta

O sansa unica de care si Dvs. puteti beneficia ! Cautam colaboratori care sa ni se alature in acest proiect cu adevarat revolutionar in Romania ! Oferim oportunitatea reala si serioasa de a CASTIGA BANI imediat, inca din prima luna (100 euro lunar(printr-o munca part-time) sau 285 euro lunar(printr-o munca full-time) lucrand comod de acasa, fara stress, cateva ore pe zi, functie de dorinta si abilitatea fiecaruia! Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie, ma puteti contacta la adresa de e-mail: [email protected] , cu textul "INFO" ; Rog seriozitate maxima. Multumesc anticipat.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Social : Constanța "plantează  fapte bune"!
Pagina a fost generata in 1.1816 secunde