Pandemia de COVID-19 nu a diminuat capacitățile de apărare ale Alianței Nord-Atlantice

108
Pandemia de COVID-19 nu a diminuat capacitățile de apărare ale Alianței Nord-Atlantice - 20190213t153014z2014978341rc1f3b-1587645259.jpg

Articole recomandate

Pandemia de COVID-19 nu a diminuat capacitățile de apărare ale Alianței Nord-Atlantice, au susținut miercuri seara într-o videoconferință președintele polonez, Andrzej Duda, și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite agerpres.ro.


''Pandemia nu are niciun efect asupra capacităților noastre de apărare și descurajare'', a spus Krzysztof Szczerski, șeful de cabinet al președintelui polonez.


El a adăugat că ''Polonia și alte țări din NATO se pot simți deplin protejate de sistemul aliat''.


Szczerski a menționat că Duda și Stoltenberg au discutat și despre problema dezinformării, cei doi afirmând ''clar că una dintre sarcinile actuale ale NATO este combaterea dezinformării despre pandemie''.


"În afară de amenințarea epidemiologică, asistăm astăzi și la tentative de a trage avantaje de pe urma situației actuale pentru a răspândi informații false ce subminează alianța NATO, securitatea țărilor individuale, în scopul reducerii moralului Alianței'', a explicat oficialitatea poloneză.


Până joi dimineață Polonia, țară cu o populație de aproximativ 38,5 milioane de locuitori, înregistra 10.346 de cazuri de COVID-19 confirmate și 435 decese cauzate de această maladie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8623 secunde