Paradă în București. 10.000 de elevi mărșăluiesc prin Capitală

299
Paradă în București. 10.000 de elevi mărșăluiesc prin Capitală - elevi-1348927303.jpg
Peste 10.000 de elevi din București, potrivit estimărilor Jandarmeriei, s-au adunat, astăzi după-amiază, în fața Sălii Palatului, pentru a participa la tradiționala paradă care va fi urmată de un concert în Piața Constituției.

Grupurile de elevi vor pleca în marș pe traseul Calea Victoriei - Splaiul Independenței - Bulevardul Unirii - Piața Constituției. După sosirea în Piața Constituției, elevii vor asista la un concert susținut de Alex Velea, Smiley și Dj Sava feat Adela Popescu, a precizat Primăria Capitalei.

Participanții au pancarte pe sunt scrise numele unităților de învățământ la care învață, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), Marian Banu.

"Platoul din fața Sălii Palatului, de unde se va pleca, este plin. Atmosfera este frumoasă, de sărbătoare", a mai spus Banu.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, circulația rutieră este restricționată total pe traseul de deplasare al participanților, iar seara, pe durata concertului, vor fi instituite restricții pe bd. Unirii între bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției și pe bd. Libertății între bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie.

Parada elevilor este organizată de Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret din cadrul Primăriei Municipiului București, împreună cu ISMB și Asociația Școala Democrației, cu sprijinul Consiliului General al Municipiului București

Evenimentul a fost inițiat în 2009, când s-a desfășurat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Bucureștiului, la aniversarea a 550 de ani de la atestarea documentară a orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6734 secunde