Parcarea verde din zona Spitalului Județean, gratuită sau cu plată?

1145
5
Parcarea verde din zona Spitalului Județean, gratuită sau cu plată? - img9489-1338495935.jpg
Parcarea supraetajată de lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a fost inaugurată, ieri, lucrarea fiind executată în intervalul septembrie 2011 - mai 2012.

Este vorba despre o parcare deschisă, prevăzută cu parter, trei etaje, plus terasă (destinată riveranilor), având o capacitate de 265 de autovehicule. Valoarea totală a proiectului se ridică la circa 4 milioane de euro, bani din fonduri europene.

Vă reamintim că, la data de 20 aprilie 2011, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a semnat unul din cele 38 de contracte incluse în Planul Integrat de Dezvoltare al municipiului Constanța și depuse spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional. Proiectul și-a propus îmbunătățirea accesului populației la serviciile publice de sănătate oferite de Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța și introducerea conceptului de clădire verde în spațiul public urban, dar și crearea a 15 noi locuri de muncă permanente.

Cu ocazia inaugurării, primarul Radu Mazăre i-a asigurat pe constănțeni că pentru a-și parca mașina în acest spațiu nu vor scoate niciun ban din buzunar. La scurt timp, în intervenția sa, reprezentantul constructorului a avansat altă variantă, menționând că accesul va fi liber doar în primele șase luni, după care se va introduce sistemul cu plată. Cine a spus adevărul? Sau ar putea fi vorba despre o nouă "gogoașă" electorală?

Comentează știrea

Vlad T.
1 iunie 2012
Gogoaseeee!

Cum poate fi parcarea libera intr-o asa frumoasa constructie? In Constanta ar trebui facute multe astfel de parcari pentru a elibera trotuarele si carosabilul de masini parcate aiurea. Unde in lumea larga, parcarea acoperita si pazita este gratis? Se poate face o scutire de plata pentru cei veniti la Policlinica intr-o marja de timp suficienta pentru o vizita medicala. Dar cum la noi este ca la nimeni, ma tem ca va fi destul de dificil sa se stabileasca aceasta marja de timp pentru ca se sta prea mult pentru o consultatie. Vom vedea dupa....alegeri! Sa dea Dumnezeu sa scapam de Mazare pentru ca impreuna cu Constantinescu, promite numai lucruri imposibil de realizat. Cand Constanta a avut cea mai scumpa gigacalorie, cum va face cea mai scazuta gigacalorie construind un nou CET? Asta isi da seama ce vorbeste?

xxx
2 iunie 2012
gogoase

romanul nu e niciodata multumit, daca nu se face, de ce nu se face; daca se face iar nu e bine, de ce se face

pkahclmd
6 aprilie 2014
ZfBgxmvkiMOnyeHmHfr

LBTBg8 xdnebxrohrfk, [url=http://fcvyqdyseouz.com/]fcvyqdyseouz[/url], [link=http://uwasfyfifuhg.com/]uwasfyfifuhg[/link], http://rxpxcupobeal.com/

HeGsuMgQeLLp
28 august 2014
XPmBZCHHyDit

xZRuLg qidsrkizoogl, [url=http://tlizodkofaax.com/]tlizodkofaax[/url], [link=http://nkdurlfnmmqt.com/]nkdurlfnmmqt[/link], http://lsvzesyxzmsa.com/

CnZKJLeGqVLGuEgASVj
29 august 2014
OjPfJcZNdH

jAfpZu pcfjbrpwfrwh, [url=http://xsdiyhyhrree.com/]xsdiyhyhrree[/url], [link=http://dmmufgryeill.com/]dmmufgryeill[/link], http://zourrynmmako.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4859 secunde