Parcări cu plată prin SMS, în mai multe zone din Constanța. Seara, gratuitate

1026
Parcări cu plată prin SMS, în mai multe zone din Constanța. Seara, gratuitate - fondparcari-1570562402.jpg

Articole de la același autor

Mai multe parcări din municipiu au devenit, de câteva săptămâni, parcări cu plată, prin SMS. Totuși, constănțenii pot parca gratuit, de seara până dimineața. Dacă rămân peste zi, în zona respectivă, vor trebui să achite contravaloarea orelor staționate pe locul cu pricina. În perioada următoare, autoritățile locale vor introduce plata prin sms și pentru alte parcări amenajate pe bulevardele municipiului. 


În Piața Tomis III, în Piața Griviței, la Piața Gorbaciov, la Brotăcei, la ICIL, la Capitol, parcările amenajate de autoritățile locale sunt, de câteva zile, cu plată. Oricine dorește să își lase mașina acolo, pentru o oră, două, trei sau o zi întreagă, trebuie să plătească. Pentru o oră de parcare, tariful este de 0,45 euro, la care se adaugă și TVA. Pentru trei ore, plătești 1,30 euro plus TVA, iar pentru opt ore, trei euro plus TVA. Există însă și facilitatea ca, după ora 18, să parchezi gratuit. 


"16 parcări cu plata prin SMS sunt gratuite pentru constănțeni, de luni până vineri, între orele 17.00 - 8.00, dar și în week-end. Modificările au intrat deja în vigoare, așa că orice locuitor al orașului își poate parca mașina fără să plătească în parcarea de pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia, în parcarea Capitol - intersecția bulevardelor Tomis și Mamaia, parcarea Tomis II - zona parc strada Mircea cel Bătrân, parcarea strada Ștefan cel Mare - Policlinica cu plată, parcare Piața Griviței - strada Griviței, parcarea strada Jupiter, parcare strada Constantin Brătescu, la intersecția cu strada Ștefan Mihăileanu, parcare Piața Gorbaciov - strada Eliberării, parcare Piața Tomis III - incinta piață, parcare Poșta Tomis III - strada Soveja, parcare Tomis III - zona magazin Alfa Beta, parcare Tomis III - zona magazin Mega Image, parcare strada Sucevei - Brotăcei, parcare Biserica Adormirea Maicii Domnului - la intersecția străzii Griviței cu strada General Manu, parcare zona ICIL, pe tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și complex, parcare Policlinica II - ICIL, pe bulevardul I.C. Brătianu", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru. 


Plătim și la Casa de Cultură, ICIL și Spital 
De asemenea, în perioada următoare, va fi introdusă regula de plată prin SMS pentru parcare și pentru alte zone din oraș. Este vorba de porțiuni de pe bulevardele principale, acolo unde sunt în general funcțiuni comerciale sau administrative. 
Astfel, veți plăti dacă veți parca în timpul zilei pe strada Decebal, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Pușkin sau în parcarea din zona Trocadero, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Secerișului. De asemenea, va fi introdusă taxare prin SMS și în zona Casa de Cultură, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale, dar și în zona ICIL, pe strada 1 Decembrie, tronsonul cuprins între complex și Jerry’s Pizza. 


Și în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța va fi introdusă plata prin SMS la locul de parcare, pe strada Nicolae Iorga, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Lahovari.


Și în aceste parcări, constănțenii vor beneficia de gratuite între orele 17.00 și 8.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde