Parchez ca un bou! Cum și-a lăsat un șofer mașina în parcare la mall

779
2

Articole de la același autor

Pentru că nu a găsit alt loc de parcare, un șofer și-a lăsat mașina chiar în mijlocul parcării unui mall din Constanța. Fiind probabil foarte grăbit, omul nu a mai avut răbdare să aștepte să se elibereze un loc și a "parcat" fix în curba de la intrarea din parcarea subterană.

Ori acesta s-a aliniat cu altă mașină care, între timp, a plecat, ori a lăsat loc pentru cei care vor să coboare sau să urce din parcarea subterană. Cert este că, la ora vizitei noastre în zonă, mașina sa, cu numărul B.62.VTA, era chiar în mijlocul parcării. Și nici după 20 de minute nu plecase, pesemne că nu terminase încă cumpărăturile.

Comentează știrea

user
16 noiembrie 2015
vita

nr VTA vine de la VITA

Dmitri
16 noiembrie 2015
A

Ori de câte ori auzi de succesul obținut de cineva, fii sigur că persoana respectivă a făcut o mulțime de pași mici înainte de a ajunge la capătul călătoriei. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 16 Noiembrie 2015
Stire din Social : De unde împrumută românii bani
Pagina a fost generata in 1.4614 secunde