Patriarhul Daniel, mesaj de sărbători transmis românilor: ”Să arătăm iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor”

462
Patriarhul Daniel, mesaj de sărbători transmis românilor: ”Să arătăm iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor” - daniel-1640264442.jpg

Articole de la același autor

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de sărbători tuturor credincioșilor. Preafericitul urează tuturor românilor un Crăciun Fericit şi un an nou cu bucurii, relatează Antena3.ro


”Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos sau Crăciunul ne vestește iubirea smerită și darnică a lui Dumnezeu Tatăl, care a trimis în lume pe fiul Său cel veșnic pentru a mântui pe oameni de păcat și de moarte și a le dărui viață veșnică.

Sărbătoarea Crăciunului ne cheamă pe toți să fim darnici, precum magii de odinioară, să arătăm în jurul nostru iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor, bolnavilor, săracilor și celor singuri.

Cu prilejul sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou 2022 și Botezului Domnului, vă adresăm tuturor doriri de sănătate și fericire, pace și bucurie, împreună cu salutarea tradițională de la mulți ani!”, a transmis Patriarhul Daniel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4172 secunde