Pensii mai mari la MI, SRI și SIE

727

Articole de la același autor

Militarii care, la 1 aprilie 2001, erau pensionari ai Ministerului Internelor și Reformei Administrative, ai Serviciului Român de Informații (SRI) sau ai Serviciului de Informații Externe (SIE) vor beneficia de recalcularea dreptului la pensie, ca urmare a încadrării în condiții de muncă deosebite, relatează NewsIn.
Guvernul a decis, ieri, recalcularea pensiilor persoanelor care erau pensionate, la 1 aprilie 2001, de la Ministeul Internelor și Reformei Administrative (MIRA), SRI și SIE și ale celor care, la acea dată, erau în activitate, pentru perioada lucrată înainte.
Guvernul a modificat hotărârea 1294/2001, privind stabilirea locurilor de muncă și a activităților cu condiții deosebite, condiții speciale și alte condiții, specifice pentru cadrele militare. De această modificare legislativă vor beneficia pensionarii militari care au lucrat în cadrul MIRA, SRI și SIE, a căror pensie va fi majorată ca urmare a creșterii vechimii în serviciu, pentru timpul lucrat în condiții deosebite sau speciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.976 secunde