Pericol de pană de curent electric în aproape toată Constanța

183
Pericol de pană de curent electric în aproape toată Constanța - electricaaproximativ9000deconsum-1361804477.jpg
Mâine, 26 februarie, între orele 8,00 și 16,00, se vor executa lucrări de mentenanță în stația de transformare 400/110 kV Constanța Nord, stație ce este în proprietatea companiei Transelectrica, operatorul rețelei naționale de transport a energiei electrice.
Drept urmare, va scădea gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenți următoarelor stații de transformare Enel Distribuție Dobrogea: Centru, Tăbăcărie, Baba Novac și Polus City Center.


În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de 110 kV aferentă acestor patru stații, posibilitățile de alimentare a consumatorilor pe medie tensiune, sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 60 minute.


"Echipele Enel Distribuție Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, sunt pregătite ca, în cazul aparițiilor unor eventuale avarii să intervină pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor", se precizează într-un comunicat al Enel. 


Zonele din municipiul Constanța ce sunt alimentate de cele patru stații de transformare afectate de lucrările din stația de înaltă tensiune Transelectrica sunt Centru, Casa de Cultură, Faleză Nord, cartierele Tomis I, II și III, zona Delfinariu, stațiunea Mamaia, cartierele Coiciu, Obor, Dacia, zona Gării, zona Inel 2, zona Kaufland și zona Tăbăcărie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Social : Pană de curent la Spitalul Floreasca
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Maidanezii, un pericol sau în pericol?
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Când este periculoasă tahicardia
Pagina a fost generata in 0.2909 secunde